tisdag 29 oktober 2013

En Bloggassistents uppgift

Nu har jag varit bloggassistent i snart tre månader. Det har hänt mycket! Har både fått vara med och förbereda ett event och varit med på ett Blogevent, Fab mama. Varit utklädd till banan och gått omkring i butiker, som B1, bananer i pyjamas. Tillochmed suttit i bastun iklädd banandräkt. Och inte nog med det, fick även sträcka ut benen och göra "banana split" ... Haha, en rolig syn måste det varit. Vi gjorde reklam för familjemässan Krakel och Spektakel som är i Halmstads Arena i april 2014.


Lärt mig hur man gör från tavlans tillverkning till ivägskickade och fakturerade. Och hur man gör när pengarna betalts in. Så många olika moment för en enda tavla. Planering och inköp. Många tavlor har vi skickat iväg och lika många glada har fått sina tavlor. De fotar och skickar bilder :) Nu finns även en tavla att ge bort som farsdagspresent :) Gå in på webshop på www.meekatt.com där finns alla hennes underbara roliga fina tavlor! :)

Nästa vecka är det momskurs och många nya beställningar. Det är roligt när det är mycket som händer. Och att ha en förstående Chef när allt snurrar i huvudet. Lite nya ord har jag lärt mig och hur man egentligen ska använda datorn. 

Känns fortfarande bra, även om Chefen kan vara lite trött på mig emellanåt. Men lite kaffe brukar rädda situationen. 

Att komma till jobbet, sätta på lite kaffe, starta datorn och sedan börja dagen ... Allt kan hända. :) Spänning var dag! Det betyder mycket att ha ett jobb att gå till. Att tänka på annat. Få jobba! Även om mycket tar tid att lära sig så blir det lättare och lättare. 

Så en bloggassistent har olika uppgifter men viktigaste av allt, se till att chefen får sitt kaffe på morgonen... Viktigt!!! ;) 


6 kommentarer: