fredag 1 november 2013

Aktivitet i skogen

Jag och Hanna tog med oss Smulan till skogen idag. Vi började med att köpa med oss fika från Sjöhästen. Sedan fortsatte vi till skogen. Vi hittade en bra plats som man har bra utsikt ifall det kommer andra. Vi släppte Smulan så hon fick springa fritt. Första gången, så man var lite orolig. Men det gick bra. Hon sprang runt och kom till oss när vi ropade. Vi gick och gömde oss och Smulan fick godis när hon hittade oss. Det tyckte hon var roligt.



Vi hittade ett nerfallet träd och satte oss där och fikade, perfekt soffa tänkte vi :), tills vi reste oss och såg att byxorna ändrat färg ;) Tur att vi har tvättmaskin! 


Det var  gott med fika, det smakar extra gott ute. -Detta kan vi väl göra om, sa Hanna. Klart vi kan! svarade jag. Roligt när de är nöjda, jag har lyckats!


Det är ju inte så svårt egentligen. Skog har vi i närheten, man får frisk luft, får fika, behöver inte gå så långt, Smulan får motion, barnen kan leka och hitta saker att ta med hem, och det kostar bara fikapengar ;). 

När vi fikat klart så kände vi några droppar, så det kändes läge att åka hem. Alla var nöjda :). Perfekt aktivitet, som redan är avklarad. Så nu kan jag väl med gott samvete ta "fredag" ;)...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar