lördag 14 december 2013

Så sött & Så Gott

Klockan ringde tidigare än vanligt. En speciell dag. Fredag den 13 december, Lucia. Lussekatter och pepparkakor till frukost :) Göra iordning våran lilla Tärna. Åka till förskolan och få se på Luciauppträde. Så Sött, de var så söta och sjöng så fint. Vad stolt man blev! :) Det är något särskilt med dessa morgnar. Fick sedan lussefika. När barnen sjunger, alla ser glada ut och det lyser i deras ögon, då blir man extra nöjd med personalen som verkligen har lyckats. 



Missade Hampus uppträde, men både pappa Roine, mormor och Hanna var med och tittade. Och Roine spelade in när Hampus, som var ekorre, sjöng och dansade. Stolt man blev när man såg det! :) Som de övat! 

Idag bjöd Chefen på julbord. Snälla underbara chefen! Och vilket julbord!!! Mitt första julbord utan barn, så bara det var en annorlunda känsla. Men Åh vad mysigt det var där och VILKEN MAT!!! WOW!!!
Margretetorp. Jag har aldrig varit där, så det var spännande. Nu vet jag vart man ska gå om man ska äta riktigt god mat. 

Vi började med lite glögg i ett stort mysigt rum. Sedan fick vi våra platser. När vi såg maten blev man nästan chockad. Så mycket gott! Så mycket julmat!!! Bara sillen fanns ju i så många olika sorter, Skagentårtan var helt underbar!!! Kött, ägg, korv, Janssons, köttbullar, lutfisk, kål, revben, bröd... ja det fanns allt!!!  Och efterrätten, med saffranspannakotta, ostkaka, knäck, massa godis och kakor. Vi var så mätta!! Och det var SÅ gott!!! Vilken lyxmat! Kroppen fick nog en chock, så mycket vi åt. Tack Malin, Meekatt, Chefen för detta. Du vet hur man firar! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar